Aarhus, januar 2020

Velkommen til Skovbakken og vores nye webside. Vi har glædet os til at blænde op for den nye side, hvor du blandt andet kan orientere dig om de aktiviteter, der foregår i Skovbakken, søge på hold på tværs af afdelingerne eller være med til at crowdfunde nogle af de mange projekter og aktiviteter, vi gerne vil realisere.

Efter de første fine 90 år som hovedforening har Skovbakken taget hul på en transformation, hvor vi gerne vil være en mere aktiv og synlig del af Vejlby Risskov Centeret (VRC), men også være en aktiv del af nærmiljøet og Aarhus by. Ambitionen er derfor i den kommende tid at lave et dynamisk Skovbakken, hvor vi både forbereder os på at tage mod de 18.000 nye borgere, der på vej til Aarhus Nord, samtidigt med at vi hæver kvaliteten for alle de brugere, der i dag krydser VRC’s porte. Det gør vi i tæt samarbejde med Idrætshøjskolen i Aarhus, Vejlby Risskov Hallen , Springcentret, Tennis- og Squash-hallerne og Risskov Gymnasium mf.l. og med fokus på faciliteter, infrastruktur, kommunikation samt kvaliteten i oplevelserne for de 1,3 millioner besøgende om året.

Man kan følge med i de nye tiltag på siden her og på de sociale medier – men allerhelst vil vi gerne have dig med ombord og deltage i aktiviteterne - som aktiv udøver eller som frivillig.

WE ARE VRC!

Hovedformand i IK Skovbakken
Steffen Wich
Følg med 
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram
X