Kids Day

Mange idrætsforeninger har gennem de senere år mistet medlemmer samtidigt med, at stadig flere børn rammes af overvægt og inaktivitet. Det er synd og skam, for udover motion giver foreningslivet venskaber for livet og udstyrer børnene og de unge med kompetencer, de også kan bruge i deres videre liv og arbejde.

Derfor satte Skovbakkens foreninger allerede sidste år ind med en charmeoffensiv, der på en fælles og gratis sportsdag gav områdets børn mulighed for at prøve kræfter med forskellige sportsgrene - for at motivere børnene til at starte med at dyrke idræt og sport i en eller anden form. Dagen var en succes, og mange af deltagerne er siden dukket op på halgulvet eller i svømmehallen.

På den baggrund vil Skovbakken gerne gøre Kids Day til en årlig tradition, og et stort skridt på vejen vil være med din støtte. Vi søger 10.000 kr til instruktører, kommunikation, mad og drikke til deltagerne mm.

Som tak for hjælpen byder vi på gratis kaffe og kage i løbet af dagen.

You may also like…

Støt projektet

Ryd

Kurv

You may also like…

You may also like…

Indsamlet ialt: 0 kr.


Hvem har støttet projektet indtil videre?

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram
X