Projektansvarlig til Aarhus Nord-satsning i street

Med hjælp fra Aarhus Kommune og Trygfonden har vi i Skovbakken besluttet at starte en række streetaktiviteter op som et nyt tilbud til alle de unge, der ikke nødvendigvis har fundet sig til rette i de traditionelle konkurrence-idrætter, men som gerne vil være del af et fællesskab.

Til dét søger vi en engageret og entreprenant projektansvarlig, der har lyst at arbejde 2 dage om ugen mhp. at afholde streetsport - med alt hvad det indebærer af opsøgende indsatser i lokalområdet, hvor de unge opholder sig, fx skoler, fritidshjem, ungdomsuddannelser, til gennemførelsen af aktiviteterne.

Vi planlægger pt at starte op med noget så traditionelt som street basket, street soccer, street dance og strandhåndbold, men du skal ikke lade dig begrænse: der er højt til himlen og du får stor indflydelse på, hvordan street skal udfoldes i Aarhus Nord. Du kommer med andre ord til at tegne det nye street, men du kommer ikke til at stå alene, men arbejde tæt sammen med Skovbakkens udviklingsansvarlige og en masse engagerede Skovbakken-folk.

Der er ingen formelle krav til ihærdighed eller uddannelse. Det vil ikke skade, hvis du har organisationserfaring, men vigtigst af alt skal du brænde for street og brænde for de unge.

Interesseret? Så skriv en motiveret ansøgning og send den til Skovbakkens udviklingsansvarlige Astrid Wierzba på awskovbakken@gmail.com eller formand Steffen Wich på formand@skovbakken.dk. Deadline 31. januar 2020. Du er også velkommen til at kontakte os på mobil +45 29 91 89 85 (Astrid), hvis du har spørgsmål til stillingen.
Følg med 
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram
X