PR- og kommunikationsgruppen

Den bedste måde at lære om PR & kommunikation er ved at arbejde med det, og det får du rig mulighed for i PR- og kommunikationsgruppen, hvor vi arbejder med at udbrede kendskabet til Skovbakken og dens aktiviteter til eksisterende som nye udøvere, tilskuere, virksomheder og andre besøgende. Her kan du prøve kræfter med at skrive pressemeddelelser, artikler, tage billeder, lave video, vedligeholde vores webside og SOME-platform, lave grafisk arbejde, intern kommunikation og meget mere.

Vi forventer til gengæld, at du har ambitioner om at skabe de fedeste, sjoveste og mest interessante kommunikationstiltag, og har lyst til at bruge ca. 6-8 timer hver måned. Vi forventer også, at du er socialt anlagt, har tid og lyst til at lægge arbejde i huset og deltage i de mange forskellige arrangementer, vi afholder, både for at skabe et godt socialt miljø, men selvfølgelig også for at kunne fortælle om vores arrangementer på vores hjemmeside, på de sociale medier og meget mere.

Hvis du er interesseret, så send en mail til Astrid Wierzba på aw@skovbakken.dk eller ring på mobil +45 29 91 89 85.
Følg med 
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram
X