SK Street

Er du mellem 12-16 år og har du lyst til at prøve kræfter med street basketball eller street soccer? Eller er du allerede ekspert i gadeidræt og kunne du tænke dig at drive træningen for andre unge? 

Så vær med, når vi fra maj starter SK Street, som er et nyt tilbud om gadeidræt for unge i alderen 12-16 år. Her kan alle være med, uanset om du er dreng eller pige, nybegynder eller hardcore. Det handler om fællesskab, er gratis at deltage og så kan du møde op, når du vil. Eneste forudsætning er, at du synes, det er sjovt at sparke til eller drible med en bold - eller måske har lyst til at danse street.
Så på med dine sneakers eller træningssko – og tag gerne din bedste ven under armen, så skal vi nok få det super sjovt sammen. 
SK Street finder sted hver onsdag kl 15.30-17.00 i Skovbakken på udendørsbanerne foran hallerne. 

Vi ses på banen!

Praktisk info
TID: onsdage kl 15.30-17.00
STED: som udgangspunkt på Ramblaen i Skovbakken
KONTAKT: streetinstruktør Tor Fabian på mobil: +45 22 98 71 07 eller email: tf@skovbakken.dk eller udviklingsansvarlig Astrid Wierzba på mobil: + 45 29 91 89 85 eller email: aw@skovbakken.dk

SK Street er støttet af Trygfonden og Aarhus Kommune.
Følg med 
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram
X