Skovbakken Outdoor

Stadig flere danskere dyrker kroppen i naturen og foretrækker i stigende grad at træne og motionere udenfor sammen med andre. Det oplever vi også et stigende behov for i Skovbakken, og derfor har vi taget tilløb til en række udendørs træningsaktiviteter, der imødekommer forskellige brugere, men som har dét tilfælles, at de gerne vil træne ude, sammen med andre og med mulighed for at springe til og fra, som det passer med hverdagen. Blandt de mange tiltag, vi har startet op, er blandt andet Skovbakken Walk & Talk, UD! og SK Street, som du kan læse om her.

Skovbakken Walk & Talk
Hænger du fast i sofaen eller mangler du den sidste motivation for at komme ud ad døren? Og er det vigtigt for dig at hygge dig med andre, mens du bevæger dig? 
Så er Skovbakken Walk & Talk måske noget for dig.  Skovbakken Walk & Talk er ugentlige vandreture, der finder sted hver lørdag kl 14-16 i dit lokalområde. Der er både korte og lange ruter på 5-10 km, og turen går aldrig hurtigere, end at du kan følge med. Sidste lørdag hver måned laver vi mad og spiser sammen. Alle er velkomne, så tag en ven eller nabo med, der trænger til at blive luftet.
Tjek ugens walk og hvornår vi spiser sammen på vores facebookside, som du finder ved at klikke her 
https://www.facebook.com/groups/202664314114396/

NORDEAFONDEN har gjort at gøre det betalingsfrit at deltage i 2019/2020.

UD! 
Savner du nogen at bevæge dig med og kan du lide at opholde dig i det fri? 
UD! er et nyt udendørs bevægelsestilbud til dig, der gerne vil træne med andre og godt kan lide at være udenfor. Vi træner både smilebåndet og fællesskabet, mens vi får pulsen op og bevæger musklerne - og vi gør det på stranden, på banerne, i skoven, på gader og stræder. Det er fuldstændigt ligemeget, om du er helt nybegynder og aldrig har prøvet at træne ude før eller om du har gjort det hver dag i hele dit liv. Her kan ALLE være med. Det eneste, du behøver, er udendørs træningstøj og et par løbesko.

Der er hold både mandag og onsdag:
- mandag kl 17-18 er for dig, der gerne vil i solid form gennem kombineret styrke- og løbetræning.
- onsdag kl 10-11 er for seniorer 60+ og alle andre, der gerne vil i gang og prøve at træne udenfor. Også her er der tale om kombineret styrke- og løbetræning.
Lyder det som noget for dig? Så kom med. Eller som vores instruktør Tor Fabian siger: Hvorfor blive inde, når alt håb er ude?

Aarhus Kommune har gjort det muligt at gøre det gratis at træne med i 2019/2020.

SK Street
Er du mellem 12-16 år og har du lyst til at prøve kræfter med street basketball eller street soccer? Eller er du allerede ekspert i gadeidræt og kunne du tænke dig at drive træningen for andre unge?
Så vær med, når SK Street starter op som som et nyt tilbud om gadeidræt for unge i alderen 12-16 år. Her kan alle være med, uanset om du er dreng eller pige, nybegynder eller hardcore. Det handler om fællesskab, er gratis at deltage og så kan du møde op, når du vil. Eneste forudsætning er, at du synes, det er sjovt at sparke til eller drible med en bold - eller måske har lyst til at danse street.

Vi mødes hver onsdag kl 16.15 på Rolf Haugstrups Plads foran svømmehallen, hvor der er street-faciliteter, så på med dine sneakers eller træningssko – og tag gerne din bedste ven under armen, så skal vi nok få det super sjovt sammen.
Vi ses på banen!

SK Street er støttet af Trygfonden og Aarhus Kommune.

KONTAKT: udviklingsansvarlig Astrid Wierzba på mobil: +45 29 91 89 85 eller email: aw@skovbakken.dk. 
Følg med 
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram
X