Om Nordbysamlingen

Aarhus Nord er en bydel med vokseværk, hvilket på få år vil øge presset markant på de eksisterende idrætsfaciliteter – der i tillæg fremstår uden fællesskabende aktiviteter. IK Skovbakken har derfor iværksat en transformation, der gennem idræt og fællesskabende aktiviteter kan skabe et åbent og engageret samlingssted i Aarhus Nord, hvor alle i lokalområdet har lyst til at deltage i motion og bevægelse og/eller frivillighed i foreningsorganiserede fællesskaber. Det gælder både de mange nye tilflyttere og de grupper, der allerede bor i området, men ikke benytter sig af Skovbakkens tilbud og faciliteter i dag. 
Som del af øvelsen har vi løbet en række nye aktiviteter i gang, herunder Skovbakken Walk&Talk, UD!, Skovbakkens Sommersportsskole og Adventure Race på Tværs af Generationer.  Vi mener, det er nogle af de aktiviteter, der skal til for at gøre Vejlby-Risskov Center til et sted, alle har lyst til at komme. Går du også med en aktivitet, du synes, der mangler og har lyst til at sætte i gang, vil vi gøre meget for at hjælpe dig. Kontakt Astrid Wierzba på aw@skovbakken.dk eller ring på +45 29 91 89 85, og så kigger vi på det.:)

Nordbysamlingen er støttet af DGI/DIF og Nykredits Fond. 
Læs Nykredits Fonds begrundelse for at støtte projektet her:

”Nykredits Fond er glade for at kunne støtte Nordbysamlingen i Aarhus. Projektet vil med høj sandsynlighed bidrage til et mere levedygtigt og inkluderende byområde, og det er præcis sådan nogle projekter, som vi i Nykredits Fond har fokus på. Vi glæder os til at følge projektet i fremtiden” 

– Nina Smith, bestyrelsesformand i Nykredits Fond

Årsskiftetanker fra formanden

Hvorfor gør vi det? 
Følg med 
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram
X