Om Nordbysamlingen

Aarhus Nord er en bydel med vokseværk, hvilket på få år vil øge presset markant på de eksisterende idrætsfaciliteter, der i tillæg fremstår uden fællesskabende aktiviteter. 

Derfor har IK Skovbakken taget hul på en transformation, der gennem idræt og fællesskabende aktiviteter kan skabe et åbent og engageret samlingssted i Aarhus Nord, hvor alle i lokalområdet har lyst til at deltage i motion og bevægelse og/eller frivillighed i foreningsorganiserede fællesskaber. Det gælder både de mange nye tilflyttere og dem, der allerede bor i området, men ikke benytter sig af Skovbakkens tilbud og faciliteter i dag.

Går du også med en aktivitet, du synes, der mangler og har lyst til at sætte i gang, vil vi gøre meget for at hjælpe dig.  Kontakt udviklingsansvarlig Astrid Wierzba på aw@skovbakken.dk eller ring på +45 29 91 89 85, og så kigger vi på det.:)

Skovbakkens venner        


Nordbysamlingen er blandt andet støttet af Aarhus Kommune, Nordea Fonden, Trygfonden, DGI/DIF og Nykredits Fond. Læs Nykredits Fonds begrundelse for at støtte projektet her:

Nykredits Fond er glade for at kunne støtte Nordbysamlingen i Aarhus. Projektet vil med høj sandsynlighed bidrage til et mere levedygtigt og inkluderende byområde, og det er præcis sådan nogle projekter, som vi i Nykredits Fond har fokus på. Vi glæder os til at følge projektet i fremtiden

– Nina Smith, bestyrelsesformand i Nykredits Fond

Følg med 
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram
X