Gammel 'bakkenist' skal stå i spidsen for nye udendørsaktiviteter

Det er med stor fornøjelse, IK Skovbakken byder velkommen til en ung, gammel ’bakkenist’ Tor Fabian, der er blevet ansat til at stå i spidsen for nye aktiviteter i Skovbakken. 

”Skovbakken har taget hul på en proces, hvor vi gerne vil åbne Vejlby-Risskov Center for flere borgere i Aarhus Nord. Derfor er vi gået i gang med at udvikle en række nye aktiviteter på tværs af foreningerne, og her får Tor en nøglerolle i at skabe og drive to nye aktivitetstilbud,” siger formand for Skovbakken Steffen Wich om baggrunden for ansættelsen.

Gammel kending vender tilbage
Mange aarhusianere kender måske især Tor Fabian som drivkraften bag træningsfællesskabet SICK Project, men det er også en gammel kending af huset, der vender tilbage.

”Det er superfedt, at være tilbage i Skovbakken. Jeg har taget tilløb flere gange – og nu passede rammerne til et comeback. Derudover er det ingen hemmelighed, at jeg brænder for, at flere mennesker bevæger sig, hvilket disse nye tiltag kan understøtte. Til dagligt arbejder jeg i Folkesundhed Aarhus afdeling Frydenlund; og både UD! og SK Street kan være med til at højne folkesundheden i Aarhus Nord. Vejlby Risskov Centeret er et idrætsligt epicenter i Aarhus Nord og det er helt rigtigt set, at der kan rummes andre idrætsgrene end de klassiske. Det bliver SÅ godt!”

Seniorerne skal UD!
Tor Fabian får blandt andet ansvaret for et nyt udendørstilbud, UD!, målrettet til seniorer 60+.

”Skovbakken har allerede en stor veteranafdeling med over 300 medlemmer, men behovene ændrer sig og vi ved, at mange seniorer bliver mere og mere aktive og ikke vil pakkes ind i vat. Det vil vi gerne gøre noget ved, og vi tør godt tænke nyt i Skovbakken,” fortæller Steffen Wich.

Street og fællesskab for de unge
Foruden udendørsaktiviteter for seniorer skal Tor Fabian også drive et nyt street-tilbud for unge.

”SK Street henvender sig til de unge, der gerne vil bevæge sig og være del af et fællesskab, men ikke nødvendigvis har lyst til at gøre det inden for rammerne af de traditionelle konkurrenceidrætter, og vi kunne ikke tænke os andre til at stå i spidsen for dét," siger formand Steffen Wich. ”Tor har gang på gang vist, at han kan motivere mennesker til at bevæge sig på tværs af køn, alder og forudsætninger, og han gør det med nærvær og ærlighed. Det er en stor gevinst at få Tor med på holdet.” 

Kontakt
For yderligere kommentarer venligst kontakt udviklingsansvarlig Astrid Wierzba på mobil +45 29 91 89 85.

Læs hele pressemeddelelsen ved at klikke på nedenstående link.
Aarhus Nord-mand i spidsen for nye udendørsaktiviteter
Følg med 
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram
X