august, 2020

30aug10:0014:00Adventure Race på Tværs af Generationer

Event Details

Glæd dig til en sjov dag med masser af motion og sved på panden, når Skovbakken inviterer dig til "Adventure Race på Tværs af Generationer": et stjerneløb, hvor det gælder om hurtigst muligt at finde vejen mellem en række check points, idet holdet undervejs møder forskellige opgaver, som skal løses eller gennemføres i fællesskab med dit hold. På dagen er der skruet op for bevægelsen og samarbejdet mellem generationer og ned for konkurrenceelementet, men selvfølgelig vil der være præmier til vindere og flotte præstationer i løbet af dagen.
Program:
Kl. 10.00 Check-in og kortudlevering (kom i god tid)
Kl. 10.30 Briefing af baneforløb og regler
Kl. 10.50 Startopgaven introduceres og løbet skydes i gang
Kl. 13.30 Mål lukker og efterfølgende fællesafslutning
Deltagerkrav: der skal være mindst een deltager fra hver af de tre generationsklasser: børn (0-18 år), unge (19-50 år) og seniorer 50+.
Tilmelding: husk at melde hele holdet til med angivelse af navn og fødselsår på alle deltagere - eller skriv til matchmaker Astrid Wierzba på aw@skovbakken.dk, hvis du gerne vil deltage, men ikke har et komplet hold; så finder vi et hold til dig.
Pris: det er gratis at deltage.?
Arrangør: IK Skovbakken
Opbakning: Toms Guldpulje

Time

(Sunday) 10:00 - 14:00

Følg med 
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram
X