Informationsfoldere

Holdleder

Forhåbentlig får du på et tidspunkt muligheden for, at komme med dit barn til stævne som holdleder. Derfor har vi lavet folderen holdleder, hvor der gives en beskrivelse af, hvad det nu vil sige.
Den eneste forudsætning, er lysten til en/flere dage med fantastiske oplevelser sammen med dit barn, hvor du ser ham/hende udfolde sig med holdkammeraterne og de øvrige deltagere i det de alle brænder for: Svømning. 

Uden mad og drikke......
Svømmetræning på konkurrenceniveau er hårdt - rigtigt hårdt. Da 3  amerikanere skulle sammenligne, hvad der var hårdest: Cykling, løb eller svømning, valgte de distancerne 180 km cykling, 1 marathon og 3 km svømning!!!! 

Folderen uden mad og drikke giver gode råd til hvordan man restituerer sig hurtigst muligt efter træning og holder væskebalancen i orden.

Forældrenes 10 bud
Dansk Svømme Union har rundsendt Forældrenes 10 bud for, hvordan vi som forældre støtter vores børn bedst muligt i den sportsgren de har valgt. 

Oprindeligt er det lavet af en amerikaner til forældrene til børne baseball spiller, men er ligeså relevant for svømme-forældre - døm selv. 

Rie Steens foredrag om kost og svømning

Dias fra foredraget, hentes her
 (MS Powerpoint 6MB)
Menstruation, østrogen og knoglemasse, hentes her