Juniorcamp

Invitation til Skovbakkens Juniorcamp 2017

Afholdes i uge 31, fra d. 31.07 - 04.08.

 Skovbakken er igen i år klar med et fantastisk sommerferie tilbud til alle unge medlemmer i 5.-7. klasse. Du behøver ikke være medlem i Skovbakken for at deltage, alle er velkomne til at komme og være en del af juniorcamp

Juniorcamp er et knaldsjovt tilbud til alle svømmere, som har været på aquacamp for mange gange eller bare er blevet for gammel til det. På juniorcamp bruger vi formiddagen i svømmehallen og har en masse aktiviteter her. Over middag vil vi hyre instruktører ind, som kan undervise os i andre sportsgrene end svømning. Hvad vi skal lave i år er endnu ikke fastlagt, men sidste år lavede vi vandpolo, livredning, bueskydning og SUP. Torsdag tager vi på en kanotur, hvor vi vil overnatte i shelters, inden vi ror hjem igen fredag.

Juniorcampen ligger mandag til fredag i uge 31. Dagen starter kl 9 og slutter kl 15.

En uges juniorcamp pakket med underholdning og kanotur koster 1450 kr. pr person. Prisen er incl. mad på kanoturen, T-shirt og badehætte.

Da en dag på juniorcamp indeholder masser indendørs og udendørs aktiviteter, er det vigtigt, at svømmerne medbringer en stor madpakke, solcreme, svømmetøj, idrætstøj til indendørs og udendørs aktiviteter.

Så er du en vandhund, som elsker masser af sjov og aktiviteter, er det bare med at tage din bedste ven i hånden og tilmelde jer til en kanon uge.

 Tilmelding:

http://www.skovbakken.dk/svoemning/index.php/hold/tilmelding/t/

For spørgsmål kontakt Katrine G. Iversen på mail: kagliv@gmail.com