Barracuda

NYT tilbud i efteråret 2017!! 

Barracuda er et hold for dem der elsker at svømme, dykke, lege i vand samt gerne vil prøve kræfter med de fire stilarter som benyttes i konkurrencesvømning. 

Holdet tilegnes de svømmere som gerne vil udvikle sig og får mulighed for at svømme to gange om ugen. Det inkluderer en fællestræning med talent-holdet om lørdagen.

Holdet er indgangsvejen til klubbens konkurrencehold. Der trænes imod optagelse på klubbens talenthold. 

Med den ekstra vandtid der bliver tilbudt på på Barracuda-holdet, bliver der således mere fokus på svømning som sport, teknikudvikling, samt motorisk udvikling af svømmerne. Træningen bliver stadig bygget op gennem leg og aktiviteter, som udvikler børnene til bedre svømmere. 

Krav om optagelse: Man skal have klaret diplomsvømning på enten Delfin- eller Haj-holdet, eller have svømmefærdigheder som matcher disse krav. Udover dette skal svømmeren være i alderen 7-10 år.
Om lørdagen bliver der svømmet i Vejlby-Risskov Hallens svømmehal, så svømmeren skal selvfølgelig også være fortrolig med at kunne svømme i den dybe ende. 

Forbehold:

Skovbakken Svømning forbeholder sig ret til at nedlægge holdet, såfremt tilstrækkelig deltagelse ikke opnås.

Barracuda – Fra 7-10 år – NYT! 
Der vil inden hver træning være 30 minutters landtræning, samt 15 minutters udstrækning efter hver svømmetræning. Medbring t-shirt, shorts og indendørs sko til opvarmning og udstrækning. Mere information herom følger inden sæsonstart.

BC1         Man.              17.30-18:15  Elle.              750,-
                Lør. .              11.00-12:00  Idr.C