Aquacamp

Skovbakken er igen i år klar med et fantastisk sommerferietilbud til alle børn i alderen 6-12 år. Du behøver ikke være medlem i Skovbakken for at deltage, alle er velkomne til at komme og være en del af aquacamp.

Invitation til Skovbakkens  Aquacamps 2017

Aquacamp er et knaldsjovt tilbud alle svømmere i Skovbakken og deres venner fra klassen. Vi kommer til at bruge en masse tid i svømmehallen, men der vil også være sjove aktiviteter i Skovbakkens boldhaller og udendørsarealer. Vi har desuden sikret os plads i VIK’s gymnastik og motorikhal.

Der vil være aquacamp mandag til fredag i uge 26 og 32. Dagen starter kl 9 og slutter kl 15, men har du brug for pasning vil det, mod betaling, være muligt at tilmelde sig en times pasning før og efter mødetid. Holdene på aquacamp er inddelt efter svømmernes niveau, så alle kommer på et hold hvor de er trygge og samtidig bliver udfordret. Er du på aquacamp med din bedste ven/veninde, og vil I gerne være på hold sammen skal I blot skrive det på tilmeldingen.

En uges aquacamp pakket med underholdning, samt en lækker goodiebag koster 900 kr. pr person. Da en dag på aquacamp indeholder masser indendørs og udendørs aktiviteter er det vigtigt at svømmerne medbringer en stor madpakke, solcreme, svømmetøj, idrætstøj til indendørs og udendørs aktiviteter.

Så er du en vandhund som elsker masser af sjov og aktiviteter, er det bare med at tage din bedste ven i hånden og tilmelde jer til en kanon uge.

Svømme hilsener fra Skovbakkens aquacampteam

Tilmelding til aquacamp foregår ved at følge dette link til Svømmeunionens hjemmeside:

Uge 26: http://www.svoem.org/Discipliner/Bredde/Aktiviteter/REMA-1000-AquaCamp/Enkelt/?id=983

Uge 32: http://www.svoem.org/Discipliner/Bredde/Aktiviteter/REMA-1000-AquaCamp/Enkelt/?id=984