børnegymnastik

Flere forskellige hold inden for børnegymnastik.

Leder du som forælder efter gymnastik for børn i alderen 2-6 år i Århus, så tilbyder gymnastikafdelingen flere hold.

Træningssted for gymnastik
Gymnastikken for børneholdene foregår på Skovvangskolen i Århus N -  mandag, tirsdag fra kl. 16:00 og kl. 17:00 - onsdag fra kl. 16.10 og kl. 17.10 -  samt torsdag kl. 17:00   

Se holdene under menupunktet Træningstider og hold i topmenuen.

Vi lægger vægt på, at gymnastikken har vide rammer, og at programmet er alsidigt, så dit barn kan udvikle forskellige egenskaber gennem leg og bevægelse. Der er plads til store armbevægelser, sjove lege og dans til musik – til glæde for krop og sjæl.

På holdene for de 2-3 årige og 2-4 årige er du som forælder med som deltager.


Gymnastik har den fordel, at hvert barn har god mulighed for at opleve flere succeser i deres fysiske udvikling som fx motorik, styrke og smidighed.

Slutteligt kan børnegymnastik være med til både på kort og på langt sigt at skabe det fundament, der kan være drivkraften til, at dit barn får opbygget lysten til at dyrke motion, og glæde ved at bruge kroppen fysisk.

Synes du, at vores børnegymnastik lyder som noget for dit barn, så glæder vi os til at have mange sjove og udfordrende timer sammen.

 

bornegymnastik-skovvangsskolen.jpg

Gymnastikafdelingen og børnegymnastik
Vi, der står for gymnastikafdelingen i Skovbakken, ved, hvad vi snakker om, for flere af os har dyrket gymnastik i mange år. Vi har desuden i mange år nøje fulgt vores forskellige hold inden for børnegymnastik, og vi ved derfor, hvor meget det kan betyde for et barn at dyrke børnegymnastik.

Med børnegymnastik giver du dit barn en god vane til at dyrke idræt i fællesskab med andre og få nogle gode aktive oplevelser. Der er rig mulighed for, at dit barn kan udfolde sig på alle mulige måder, når det dyrker børnegymnastik i Skovbakken.

Målet er at styrke dit barns motorik, balance og kreativitet samt lære det glæden ved at bruge sin krop aktivt, så sport og idræt generelt kan blive en naturlig del af dit barns opvækst og forhåbentlig livet igennem.

Fordele ved børnegymnastik
Både socialt og fysisk er der mange fordele ved børnegymnastik.

Dit barn vil lære at udfolde sig fysisk sammen med andre børn, og børnene vil være sammen om gymnastikken uden de konkurrenceelementer, som findes i idrætsgrene inden for fx boldspil. Derved har hvert enkelt barn større mulighed for at opleve flere successer i deres fysiske udøvelser, idet gymnastik og især børnegymnastik har som mål at skabe bevægelse i krop og dermed også i sind og på den måde skabe masser af glæde. 

Derudover lærer dit barn at bruge hele sin krop og fysik, hvilket er medvirkende til at udvikle barnets generelle motorik, grovmotorik, styrke og smidighed.

Erfaringer viser, at jo bedre motorik, styrke og smidighed et barn har, jo større sandsynlighed er der for, at barnet vil klare sig godt på andre områder, såsom fx i sociale sammenhænge og ved indlæring af forskellige færdigheder.

Så hvis du vil hjælpe dit barn til et langt aktivt liv, skal du blot finde vej til børnegymnastikken på Skovvangskolen i Århus Nord. Så står vi klar til at hjælpe dig.